За Digitalk

Digitalk е платформа за технологии и бизнес. Целта на Digitalk е да информира, да изследва и да свързва специалисти, професионалисти и обикновени ентусиасти в сферата на дигиталната трансформация.
Брандът Digitalk е популярен и като името на най-влиятелната и авторитетна дигитална конференция в България, която през последните 12 години осигурява трибуна и платформа за най-бързо развиващите се сектори в икономиката, както и среща на професионалисти от целия свят, които искат да научат и споделят най-новите тенденции в областта на дигиталния бизнес и предприемачеството.
Digitalk е приемник на изданията Computerworld, Computerworld.bg и CIO.

Digitalk 101 е годишен технологичен алманах. Digitalk 101 представя най-големите IT компании в България по приходи и анализира 27 подсектора. Класацията се провежда от 1999 г. като "Топ 100 на ИКТ компаниите в България".

ICTalks е седмичен подкаст на Digitalk за срещи с водещи и иновативни български технологични компании, както и за аналитични разговори в областта на дигиталната трансформация.

Журналистическият екип е опитен и дава най-пълноценния и компетентен разказ за тенденциите, които движат дигиталната трансформация, за компаниите, проектите и хората на българския пазар.

Екип:

Александър Бойчев
Главен редактор в Digitalk
[email protected]

Деница Дженева
Отговорен редактор в Digitalk
[email protected]

Владимир Владков
Редактор в Digitalk и главен редактор на Digitalk 101
[email protected]

Александър Главчев
Редактор в Digitalk
[email protected]

Мария Карашанова
Редактор в Digitalk
[email protected]

Майя Бойчева-Манолчева
Редактор в Digitalk, водещ и създател на подкаста ICTalks
[email protected]

Контакти Digitalk:
ул. "Иван Вазов" 30
София 1000
Email на редакцията:
[email protected]

Реклама и партньорства:
[email protected]
02 461 54 09

Администрация Икономедиа
София 1000, Иван Вазов 30
[email protected]
02 4615 122

За конференцията

Digitalk Conference поставя на фокус водещи тенденции, иновации, технологични пробиви, които чертаят бъдещето. По време на форума предприемачи, визионери и инвеститори споделят идеи, които да вдъхновят компаниите за бъдещото им технологично развитие. Новото издание на конференцията ще се проведе на 18 май 2023 г.