"SAP България" с първи партньор с фокус внедряване на SAP Business ByDesign

"SAP България" с първи партньор с фокус внедряване на SAP Business ByDesign

Продуктът предлага на потребителите възможност за бързи и навременни реакции към промените в пазара, осигурявайки конкурентно предимство

Иван Гайдаров
815 прочитания

Novarto, българска технологична компания с фокус внедряване на интелигентни решения, стана първият партньор на "SAP България" за SAP Business ByDesign - решение, предназначено за малки и средни предприятия. Продуктът SAP Business ByDesign ефективно обслужва над 10 хил. клиенти по цял свят.

Ефективно решение за българските малки и средни предприятия

80% от всички клиенти на SAP, както и повечето компании в България, са малки и средни предприятия. Ето защо решения, които оправдават очакванията на тези компании, представляват засилен интерес за развитието на бизнесите им.

SAP Business ByDesign e решение от типа "софтуерна облачна ERP услуга (SaaS)". Продуктът предлага на потребителите възможността за бързи и навременни реакции към промените в пазара, осигурявайки конкурентно предимство. Чрез решението компаниите могат да опростят използването на софтуер в процесите си и да постигнат бизнес прозрачност. Платформата елиминира нуждата от инфраструктура за поддръжката на приложения. По този начин се улеснява внедряването и използването на системата, намалява се необходимата първоначална инвестиция и се оптимизира цялостният разход за крайния потребител.

SAP Business ByDesign притежава общи характеристики със SAP S/4HANA, но докато SAP S/4HANA е създадено за големи компании, SAP Business ByDesign може ефективно да обслужва малки и средни предприятия с от 5 до 10 000 потребители. Решението предоставя устойчива основа за цялостно внедрени бизнес процеси по модел на най-добрите практики от компании по цял свят. Процесът по внедряване изисква 3-4 месеца, което е значително по-кратък срок от много подобни системи, налични на пазара.

"Радваме се, че благодарение на нашия партньор Novarto, облачното ERP решение SAP Business ByDesign става достъпно за динамичния бизнес на малките и средни предприятия в България. Продуктът представлява пакет от услуги, който може да бъде внедрен много бързо. С нашето цялостно решение за анализ в реално време ние даваме възможност на българските малки и средни компании да вземат информирани решения, базирани на данни. Освен това помагаме на тези компании да се трансформират дигитално, като им осигуряваме устойчива основа за бъдещ растеж", обяснява Тара Буторац, старши генерален мениджър по продажбите за Югоизточна Европа в SAP.

SAP Business ByDesign също така съчетава интегрирани бизнес приложения (ERP, CRM, HR, управление на проекти, BI) с цялостни задълбочени анализи и отчитане в областите: финанси и контрол, доставки, складиране, производство, контрол на качеството, доставка на услуги, продажби, човешки ресурси и управление на проекти.

Novarto е сребърен партньор на SAP

Повече от десет години Novarto помага на своите клиенти да подобрят бизнес системи си и да постигнат трансформация, управлявана от данни. Според компанията целта на ИТ решенията е не да претоварват професионалистите с допълнителни процеси и технически усложнения, а да ги освободят от тези задължения, за да вложат потенциала и времето си в обслужване на клиентите. Основната цел на Novarto винаги е била да премахва техническите препятствия пред растежа на бизнеса.

SAP и Novarto успешно си партнират вече над 8 години. Освен че Novarto ефективно внедри решения като SAP C/4HANA и SAP Commerce в различни бизнеси, компанията реши да направи крачка напред и да стане първият SAP партньор в България, който добави SAP Business ByDesign към своето портфолио от решения. По този начин Novarto може да обслужва организации или дъщерни дружества, които поради малкия си брой служители, не възнамеряват да внедрят SAP S/4HANA в своите технологични процеси.

Снимка: Pixabay

Novarto, българска технологична компания с фокус внедряване на интелигентни решения, стана първият партньор на "SAP България" за SAP Business ByDesign - решение, предназначено за малки и средни предприятия. Продуктът SAP Business ByDesign ефективно обслужва над 10 хил. клиенти по цял свят.

Ефективно решение за българските малки и средни предприятия

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОК