Увеличете производителността, не разходите

Увеличете производителността, не разходите

Глобална свързаност и рентабилни технологични решения за бизнеса ви – от доверени хора, на крачка от офиса ви

180 прочитания

Само допреди 25 години интернет беше ексклузивно място за избрани. Влизаше се трудно, струваше скъпо, връзката се разпадаше. Да доставяш интернет или да имаш уебсайт беше привилегия за смели новатори и предприемачи от бъдещето.

Думата Интернет се пишеше с главна буква от респект към Мрежата!

Днес винаги сме в интернет и на линия. Ако имаме бизнес и искаме да го развиваме, не се питаме дали ни трябва интернет или сайт. Онлайн присъствието, бързата и сигурна връзка са от първа необходимост.

Добрата новина е, че някои предприемачи от романтичния период на Мрежата като Невен Дилков с "Нетера" продължават да правят успешен бизнес в България. Днес те са глобални играчи с десетилетия опит, международни партньорства и солидна репутация в световната телеком индустрия.

Не се е променило само едно - те отново виждат в бъдещето и са готови да ни подадат ръка да пристигнем там заедно!

Хората, които познават технологиите, продължават да помагат на компании, които се нуждаят от технологии

Глобалната телекомуникационна компания "Нетера", която преди 26 години е сред първите независими доставчици на интернет в България, вече има 4 собствени, независими центъра за данни и оптична мрежа, по която доставя високоскоростен, гарантиран интернет на бизнеса в над 180 държави по света на 6 континента.

Компанията предлага услуги за свързване от точка до точка чрез тъмно влакно (dark fiber) и други технологии и притежава глобалната платформа за peer-to-peer услуги и интернет обмен NetIX.

Спътниковите и аудио-видеоуслуги също са част от нейното портфолио. Ако се нуждаете от връзка даже в най-отдалечените и труднодостъпни райони, "Нетера" ви предлага сателитен интернет, включително чрез ниско летящи спътници (т.нар. LEO технологии).

Колокация в европейски центрове за данни, облачни решения и сървъри под наем, ИТ услуги и бекъп, киберсигурност и защита от DDoS атаки - "Нетера" покрива цялата гама.

Съвременните бизнес проблеми изискват иновативни решения

Искате да знаете какво се случва с оборудването и приложенията ви? "Нетера" ви гарантира пълна прозрачност, отчетност, история на предприетите действия и документация.

ИТ кадри трудно се намират, струват скъпо, не се задържат дълго? ИТ професионалистите на "Нетера", които са с доказана експертиза и опит, са на ваше разположение денонощно.

Разходите на бизнеса ви за сървъри и ИТ са твърде високи? Можете да имате първокласно оборудване и услуги, без да инвестирате в собствени машини, подобрения и поддръжка.

Само попитайте. Обадете се или направо посетете офиса на компанията в София. Близо са ви, говорят езика ви, а получавате обслужване и услуги от световна класа.

Инфраструктурни решения по ваша мярка, които се развиват, докато растете

Неслучайно някои от най-големите международни компании, а също и малки, и средни бизнеси се доверяват на "Нетера" дългосрочно за колокация, гарантиран интернет, изграждане, поддръжка и управление на мрежи, оборудване и инфраструктура.

От първия ден, в който започнете да ползвате своята услуга, през промените в обхвата на вашия бизнес, с "Нетера" имате партньор, който да ви помага да се развивате. Телеком решенията и услугите на компанията се адаптират спрямо промените, обстоятелствата и конкретните нужди на вашия бизнес.

Бърза и надеждна мрежа за глобална свързаност

Ако имате нужда от глобална свързаност с изключителни показатели за стабилност, скорост, непрекъсваемост и капацитет, консултирайте се безплатно със специалист от "Нетера". Ще се изненадате приятно от възможностите, а може и да откриете ценен партньор за справяне с технологичните предизвикателства.

Искате интернет с изключително качество? Точно със скоростта, за която плащате. Трафикът да е еднакво бърз и в двете посоки - и за качване, и за сваляне. Да разполагате със специално заделена за вашите нужди честотна лента. Никога да не прекъсва, да не се бави, да няма пикови часове и "тесни" места.

"Нетера" има собствена оптична мрежа в София, така че да ви гарантира 100% качеството на услугата за вашите офиси и бизнес сгради, включително чрез писмен ангажимент - т.нар. SLA споразумение.

Дейта център решения: увеличете производителността, не разходите!

Многобройните връзки, които "Нетера" има от своите дейта центрове към най-добре свързаните центрове за данни в света, позволяват компанията да ви предостави всевъзможни услуги за свързаност. Те включват гигабитов интернет, наети линии, Ethernet с ниски времезакъснения и високоскоростна, гарантирана интернет услуга.

Представете си, че имате сървъри в "София дейта център" - SDC. На същото място имат сървъри 90% от най-големите телекомуникационни компании в света, както и производители и доставчици на съдържание, интернет доставчици и компании от всякакви индустрии.

Вие можете веднага да се свържете и да започнете да правите бизнес както директно с тях, така и да стигнете до други дейта центрове по света чрез огромната международна мрежа на "Нетера".

Инженерите на компанията ще ви осигурят високоскоростни, професионални, частни трасета за пренос на данни от вашите сървъри в дейта центъра докъдето пожелаете!

Колокация в "София дейта център" - SDC

Колокацията е физически да преместите (колокирате) вашите сървъри и друго ИТ оборудване в център за данни - специално изградено съоръжение, предназначено денонощно да поддържа безпроблемната работа на вашия хардуер.

Ползите от това вашата ИТ инфраструктура да се намира в център за данни на "Нетера" са много.

По-надеждно е. Дейта центровете на "Нетера" са изградени по стандарти, които ви гарантират, че няма да имаме проблеми със захранването, охлаждането или мрежовата свързаност. Доколкото зависи от SDC, бизнесът ви винаги ще работи и ще е на линия!

По-рентабилно е. Възползвате се от икономията от мащаба - "Нетера" ще захранва, охлажда и свързва вашата инфраструктура към супербързи мрежи по-рентабилно, отколкото ще ви струва да го направите сами.

По-гъвкаво е. Когато организацията ви расте, не е нужно да се притеснявате дали имате капацитета да добавите повече сървъри. Увеличавате мащаба, намалявате го и пак правите обратното, когато нуждите ви се променят.

Можете да се възползвате от гъвкави облачни решения - публични, частни и хибридни. "Нетера" ви дава възможност да изберете най-добрата платформа за всеки работен процес. Възползвайте се от предимствата на физическия хардуер за ваша сигурност и повече контрол и едновременно с това - от гъвкавостта и ценовите предимства на публичния облак.

Направете тези лесни стъпки за доброто на компанията си и се подгответе за успех сега и в бъдеще!

Само допреди 25 години интернет беше ексклузивно място за избрани. Влизаше се трудно, струваше скъпо, връзката се разпадаше. Да доставяш интернет или да имаш уебсайт беше привилегия за смели новатори и предприемачи от бъдещето.

Думата Интернет се пишеше с главна буква от респект към Мрежата!

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОК