Модулните решения на Rittal осигуряват защитена дигитализирана IT инфраструктура

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за нейтив пакети.
1105 прочитания

Какво е търсенето на цялостни системи и решения, които да подпомагат дигитализацията на производството?

Явор Панайотов: Разпространението на съвременните информационни и комуникационни технологии и свързаните с тях процеси на създаване на цифрова стойност отбелязаха голям напредък през последните години, засилиха и търсенето на цялостни системи за дигитализация на производството.

Понятията Интернет на нещата (IoT), Индустрия 4.0 са задължителен елемент от съвременното производство. Rittal е водещ доставчик на цялостни решения за индустриални и IT приложения. Задължителен елемент в процеса на индустриалната дигитализация са малките центрове за данни, разположени непосредствено до "производството" на данни. Така се гарантира светкавична обработка на събраната информация, както и надеждното й съхранение. Може да разчитате на нас, за да осигурим защитена среда за вашите IT системи с необходимото ниво на резервираност.

Какви са вашите решения за дигитализацията на ИТ инфраструктурата?

Явор Панайотов: Едно от основните предизвикателства, свързани с цифровизацията, е въпросът за предоставянето на киберсигурност и физическа сигурност. Rittal се фокусира върху осигуряване на висока степен на физическа сигурност и разполагаемост на обслужващите системи. Използвайки модулен подход и богата гама продукти, ние можем да предложим точното решение според нуждите на клиентите. Благодарение на модулния подход изградените решения подлежат на бъдещи разширения.

Нашите решения за IT сигурност

 • Edge Data Center в различни модификации
 • Micro Security Data Center в различни модификации
 • Security room Data Center помещение с високо ниво на сигурност, което гарантира основна защита при висока разполагаемост за центрове за данни
 • Контейнер базиран център за данни

Нашите системни модули

 • IT шкаф система VX IT
 • IT системи за електроразпределение PDU (вертикални разклонители)
 • IT система за следене на параметрите на средата CMC III
 • Прецизна климатизация LCP-DX, LCP-DX/FC, LCP-CW
 • Софтуер за централизиран мониторинг и управление на центрове за данни RiZone

Какъв тип защита предоставят вашите решения?

Явор Панайотов: За всеки отделен проект ние можем да направим анализ на риска. Така клиентът получава решение, отговарящо на неговите нужди със съответна степен на резервираност, защита от конкретни неблагоприятни въздействия.

Най-базовата защита е тази от прах и влага. Стандартно нашите шкафове могат да осигурят IP 54 и активното оборудване може да се инсталира непосредствено до производствената линия. Като допълнение всеки шкаф или група от шкафове могат да се окомплектоват със система за контрол на достъпа и система за следене параметрите на средата. Интелигентните ни разклонители позволяват измерване на параметрите на захранването, отчитане на електроконсумацията, както и управление на всяко захранващо гнездо.

Особено чувствителните информационни системи могат допълнително да се защитят от вандализъм, падащи отломки, електромагнитни смущения, наводнение, корозивни газове, пожар. Този вид защита се предлага от модулни сейфове и "Секюрити стая". Те са тествани и сертифицирани като система - готово изделие (не като отделни изграждащи ги компоненти) съгласно стандарта БДС EN 1047-2. Не на последно място, нашите мобилни центрове за данни позволяват значително по-бърз процес по изграждане и пуск на центрове за данни, запазвайки инвестицията на клиента. Мобилният център за данни може да бъде преместен при необходимост на нова локация.

Какво е търсенето на цялостни системи и решения, които да подпомагат дигитализацията на производството?

Явор Панайотов: Разпространението на съвременните информационни и комуникационни технологии и свързаните с тях процеси на създаване на цифрова стойност отбелязаха голям напредък през последните години, засилиха и търсенето на цялостни системи за дигитализация на производството.

Споразумението между съдружниците на стартъпа създава яснота в отношенията им
Съдържание за Адвокатско дружество "Динова, Русев и съдружници"
Tobel - управление на територията в умния град
Съдържание от Mapex

Най-новото
84% от компаниите - жертва на кибератаки

84% от компаниите - жертва на кибератаки

 • 0
 • 168


Още от Digitalk ›
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОК