Ресторант на годината 2021 БАКХУС, Acqua Panna & S.Pellegrino

Ресторант на годината 2021 БАКХУС, Acqua Panna & S.Pellegrino

  • 30 септември, 19:00 ч., Sofia Tech Park

Ресторант на годината Бакхус, Acqua Panna & S.Pellegrino

Подробности ›