Спас Велинов е новият главен директор "Технологии" на Теленор България

Спас Велинов е новият главен директор "Технологии" на Теленор България

358 прочитания

Теленор България назначи Спас Велинов за нов главен директор "Технологии". Той поема поста от Владимир Радойчич, който вече ръководи новосформираното дружество CETIN България.

Спас Велинов е професионалист в телекомуникационната сфера, който има 25-годишен опит в индустрията. Част е от Теленор от 2003 г., като през годините е заемал няколко ръководни позиции в технологичното планиране и изграждането на мрежата, а последната му позиция е директор "Снабдяване и логистика". Той е сред лидерите на някои от най-сложните проекти за трансформация в историята на компанията. Интересен факт е, че е първият главен директор "Технологии", издигнат като вътрешна за организацията кандидатура. "Спас е сред ключовите фигури в Теленор през последните няколко години и има широк опит и познания в областта на телекомуникациите, наред с дългогодишния му стаж в нашата компания. Искам да го приветствам в новата му ръководна роля в моя екип", каза Джейсън Кинг, главен изпълнителен директор на Теленор.

Спас Велинов е възпитаник на Техническия университет в София, притежава CMI диплома, ниво 7 по стратегическо управление и лидерство, а също така и магистърска степен по управление от университета в Шефилд.

"Много се радвам и за мен е чест да бъда новият главен директор "Технологии" на Теленор България. Вълнувам се от неповторимата възможност да предоставя изживяването на най-добрата мрежа за нашите клиенти и да осигуря оперативна ефективност. Очаквам да работя много отблизо с екипа на Теленор и нашите технологични и бизнес партньори", коментира Спас Велинов.

Теленор България назначи Спас Велинов за нов главен директор "Технологии". Той поема поста от Владимир Радойчич, който вече ръководи новосформираното дружество CETIN България.

Спас Велинов е професионалист в телекомуникационната сфера, който има 25-годишен опит в индустрията. Част е от Теленор от 2003 г., като през годините е заемал няколко ръководни позиции в технологичното планиране и изграждането на мрежата, а последната му позиция е директор "Снабдяване и логистика". Той е сред лидерите на някои от най-сложните проекти за трансформация в историята на компанията. Интересен факт е, че е първият главен директор "Технологии", издигнат като вътрешна за организацията кандидатура.

Най-новотоMicrosoft готви ултралека операционна система

Microsoft готви ултралека операционна система

  • 0
  • 243Още от Digitalk ›
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОК