За обединена киберзащита

Сътрудничеството между "Лирекс" и "Акронис" ще автоматизира сигурността на корпоративните IT системи

540 прочитания

Сътрудничеството между "Лирекс" и "Акронис" ще автоматизира сигурността на корпоративните IT системи

Профил

Ангел Иванов е изпълнителен директор на "Лирекс Хай Тех". Той е в компанията от 2007 г. Създава през 2008 г. офиса на компанията в Република Северна Македония и го ръководи успешно и до днес. "Лирекс Хай Тех" е част от групата Lirex, която е с близо 30 години опит във високотехнологичната индустрия.

Какво означава обединяването на силите между двете компании за българския пазар?

Кризата с COVID-19 показа, че само цялостният стратегически подход в изграждането и управлението на IT системи във всяка организация я прави устойчива и подготвена за всякакви кризи и сътресения. "Лирекс" е компания с повече от 29 години опит в системната интеграция. В изграждането на нашите IT проекти ние винаги сме се ръководили от принципа за предоставянето на цялостни решения и реализиране на системите на нашите клиенти в партньорство с водещите световни производители. Именно така се роди сътрудничеството ни с "Акронис". Много преди откриването на офис на "Акронис" в България "Лирекс" използва и имплементира водещите им продукти за киберзащита чрез иновативното създаване на резервни копия, антирансъмуер, възстановяване след срив, съхранение, синхронизиране и споделяне на корпоративни файлове.

Защо "Акронис" избра "Лирекс"?

Когато "Акронис" решиха да отворят офис в България, естествено "Лирекс" бе избран за партньор. Съвместната работа и сътрудничество между двете компании е от изключително естество, което утвърждава лидерството на услугите ни на нашия пазар и естествено носи много ползи на клиентите ни.

Профил

Пламен Тошев има над 14 години опит в IT индустрията. Още след присъединяването си към новооснованата компания T-Soft той отговаря за всички текущи проекти. Впоследствие става главен технически директор (CTO), а през 2016 г. - едноличен собственик и управляващ директор на T-Soft. През 2018 г. T-Soft е придобита от глобалния лидер в сферата на хибридната облачна защита и съхранение на данни Acronis. Като управляващ директор на "Акронис България" Пламен Тошев отговаря за разширяване присъствието на Acronis на българския пазар и развитието на новосъздадения развоен център тук.

Какво означава обединяването на силите между двете компании за българския пазар?

"Акронис" е международна компания, глобален лидер в киберзащитата. След 17 години на пазара и развойни центрове на три континента сме изградили репутация за надеждни решения, които могат да се погрижат за всички направления в киберзащитата - предпазване на данни, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност. Въпреки това за нас е важно всички наши клиенти да могат да разчитат на локален партньор, който да познава спецификите в тяхната работа, местните условия и проблеми. Ето защо сътрудничеството с "Лирекс" - доказано име в България, е от ключово значение за нас. Благодарение на пълната си интеграция и голяма степен на автоматизация нашите продукти предоставят възможност на партньорите от "Лирекс" значително да увеличат производителността на своите специалисти.

Какви са ползите от добавената стойност на "Акронис" за клиентите на "Лирекс"?

"Акронис" може да предостави пълна киберзащита за клиентите, заменяйки обикновено сложните комбинации от продукти за сигурност, бекъп и възстановяване на данни. По този начин клиентите, но и инженерите на "Лирекс" ще имат ясна видимост на статуса на защитеност на корпоративните мрежи, за които отговарят. От друга страна, автоматизацията в обновяването на системите, засичането и отстраняването на уязвимости и зловреден софтуер, както и възстановяването на данните осигуряват спокойствие, че системите се поддържат с много по-малко усилия и риск.

Съдържание от

Сътрудничеството между "Лирекс" и "Акронис" ще автоматизира сигурността на корпоративните IT системи

Споразумението между съдружниците на стартъпа създава яснота в отношенията им
Съдържание за Адвокатско дружество "Динова, Русев и съдружници"
Tobel - управление на територията в умния град
Съдържание от Mapex

Най-новото

"Мусала Софт" откри офис в Кайро

"Мусала Софт" откри офис в Кайро

  • 0
  • 103

Още от Digitalk ›
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОК