"Бест Фудс" оптимизира бизнеса си със Soft1 ERP

Компанията внедри решението в подразделенията си в България и Румъния

Майя Бойчева-Манолчева
2486 прочитания

Дългогодишният производител на снаксове "Бест Фудс" ЕООД обяви, че ще управлява бизнеса си чрез ERP решението Soft1 Series 5 на SoftOne. Системата е въведена в началото на лятото едновременно в подразделенията на компанията в България и Румъния.

Началото

Проектът тръгва с основната цел - да се извърши пълна оптимизация на работния процес. "Това можеше да бъде постигнато само чрез прилагане на технология от следващо поколение като Soft1 ERP. Системата ни даде възможност да постигнем значителни икономии на разходи и време чрез оптимизирани структурирани операции. По този начин полагаме и основите за по-бърз, по-интелигентен и рентабилен оперативен модел", обясни Мартина Борисова, мениджър в "Бест Фудс" ЕООД.

Решението

Soft1 ERP функционира като решение "всичко в едно", притежава интуитивен потребителски интерфейс и дава възможност на компанията да свърже всички основни операции, като продажби, складиране, фактуриране и счетоводство, в единна платформа.

Системата е локална, инсталирана на собствен сървър и е интегрирана с мобилно приложение за продажби.

"Избрахме Soft1 ERP, защото се отличава със своята богата функционалност, а и е конфигуриран да отговори на специфичните за отрасъла нужди, позволявайки ни да опростим и напълно да автоматизираме всичките си ключови бизнес потоци", коментира Мартина Борисова.

Решението осигурява оперативна оптимизация на всички нива и предоставя на ръководния екип критични набори от данни, които позволяват навременно и точно вземане на решения. "След внедряването на софтуера вече имаме ясна картина в реално време и оценка на своята търговска политика чрез управление на специални цени, промоции, отстъпки и акции по конкретни клиенти. Системата също така ни дава възможност да прилагаме специфични ценови политики към отделни клиенти, чрез справки за печалбата спрямо индивидуално дефинирани цени", обясни още Борисова.

След внедряването от компанията отчитат по-бързо обработване на продажбите и покупките. Плюс е и свързаността със складовата система, разработена отново от SoftOne. Изградени са: набор от справки за по-бързо откриване на грешки от оператори; и набор от справки, свързани с дейността, които подпомагат бързото вземане на решения. Системата е конфигурирана така, че потребителят получава достъп до действията и справките, които са му необходими, в зависимост от неговата ролята или длъжност.

Решението дава възможност за скалиране на системата и броя на потребителите.

Снимка: Pixabay.

Дългогодишният производител на снаксове "Бест Фудс" ЕООД обяви, че ще управлява бизнеса си чрез ERP решението Soft1 Series 5 на SoftOne. Системата е въведена в началото на лятото едновременно в подразделенията на компанията в България и Румъния.

Началото

Споразумението между съдружниците на стартъпа създава яснота в отношенията им
Съдържание за Адвокатско дружество "Динова, Русев и съдружници"
Tobel - управление на територията в умния град
Съдържание от Mapex

Най-новото

Digitalk Conference: Изкуствен интелект

Digitalk Conference: Изкуствен интелект

  • 0
  • 181
3.3 млрд. устройства ще търгуват едно с друго до 2030 г.

3.3 млрд. устройства ще търгуват едно с друго до 2030 г.

  • 0
  • 189

Още от Digitalk ›
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОК