ArcGIS Pro - Водещият ГИС софтуер в света

Най-мощният, но лесен за ползване настолен продукт - Опитахте ли го?

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за нейтив пакети.
4279 прочитания

ArcGIS Pro - част от ArcGIS Desktop

ArcGIS Pro е самостоятелно приложение, което получавате като част от вашия лиценз за ArcGIS Desktop. С него можете бързо и лесно да създавате, разглеждате, редактирате и анализирате данни в 2D, 3D и 4D. Софтуерът осигурява възможност да изпол­звате иновативно интелигентно картографиране, за да създадете завладяващи карти, да зареждате директно вашите DWG файлове или Excel таблици, да работите едновременно с карта и динамични бизнес графики, както и да споделяте вашите карти и данни с колеги и партньори, към уеб и мобилни приложения.

ArcGIS Pro ще ви помогне да:

  • Организирате единна база данни с вашите данни и да подобрите качеството им
  • Лесно да съвместявате данни в различни формати от различни източници, включително кадастрални данни в CAD/ZEM формат, уеб услуги, DWG чертежи, заснемане от дрон, аерофото или сателитни снимки
  • Автоматизирате работните си процеси в постъпкови задачи
  • Изследвате данните си едновременно в 2D и 3D и да проследявате тенденции във времето
  • Бързо да извличате и обработвате информация и да изготвяте лесни за възприемате картографски продукти в различни формати.

Ползване на данни от Living Аtlas

Често се чудите къде да откриете географски данни и карти за определена тема или територия? Когато използвате ArcGIS Pro, получавате достъп до ArcGIS Living Atlas of the World - най-богатата в света колекция от географска информация онлайн. Тя включва карти, приложения и слоеве с данни, предназначени да подпомогнат вашата работа. Living Atlas предоставя както базови карти и изображения с отлична резолюция от световните доставчици, така и специализирани слоеве с тематична информация - от почви и земеделие, през метеостанции и климат, качество на въздуха и водата, до пътища, електропроводи и много други.

Споделяне на данни в AGOL

Работите в екип и имате нужда да обменяте карти, данни и резултати от геообработка и анализи с вашите колеги? Трябва да работите с едни и същи изходни данни, винаги най-актуалните? С ArcGIS Pro можете да обменяте ГИС ресурси и съдържание с други потребители чрез най-популярната облачна ГИС платформа ArcGIS Online или чрез ArcGIS Enterprise в рамките на вашата организация. С ArcGIS Pro можете да подготвите вашата база данни за публикуване и в някое от готовите уеб и мобилни приложения, включени в ArcGIS Online като Dashboard за наблюдение на оперативната картина и ключови показатели, Survey123 за теренно събиране на данни или StoryMap, за да представите вашия проект в мини уебсайт без нужда от програмиране.

Едновременна работа в 2D и 3D

Проектирате развитие на мрежова инфраструктура и ви трябва ситуацията в ГИС - профила на терена, имотите, пресичанията с друга инфраструктура и т.н.? Или сте оператор на летище и ви трябва наземната пистова инфраструктура, но и въздушните коридори и препятствия? ArcGIS Pro ви дава възможност да работите едновременно в 2D и 3D изглед на данните, което спестява време и намалява възможностите за грешки спрямо обработката на данни в две различни приложения за 2D и 3D.

Анализи, модели, ML и AI

Трябва да прогнозирате разпространението на вирус или да оцените потенциалните рискови пътни участъци?

ArcGIS Pro включва десетки модели за машинно обучение и изкуствен интелект, които могат да бъдат допълвани и разширявани и с възможностите на вградения ArcPy за прилагане на Python скриптове и възможностите за импорт на готови модели спрямо вашите нужди.

Пространственият анализ ви позволява да решавате сложни проблеми, свързани с местоположението, да прилагате модели, да оценявате тенденциите и да взимате информирани решения. Пространственият анализ надхвърля правенето на карти и позволява да изучавате характеристиките на местата и връзките между тях. Използвайки ArcGIS Pro, можете да комбинирате информация от много източници и да извличате нова информация, като прилагате набор от пространствени или атрибутни оператори. Тази колекция от аналитични инструменти ви позволява да отговорите на сложни пространствени въпроси. Статистическият анализ може да определи дали моделите, които виждате, са значими. Можете да анализирате различни слоеве, за да изчислите пригодността на дадено място за определена дейност, и използвайки анализ на изображенията, можете да откриете промяна във времето. ArcGIS Pro предоставя десетки инструменти за пространствен, мрежови и статистически анализ, както и възможности за представяне и анализиране на резултатите под формата на графики и диаграми.

Можете да изтеглите evaluation от уебсайта esri.com или да се свържете с нас за закупуванe: [email protected]

За "ЕСРИ България"

"ЕСРИ България" е лидер в сферата на Географските информационни системи (ГИС) с повече от 25 години опит на българския пазар. Създадена през 1995 г., компанията е изключителен представител на Esri за страната. "ЕСРИ България" реализира стратегически ГИС проекти от национален мащаб в различни сфери на икономиката, включително кадастър, околна среда, инженерна инфраструктура, сигурност, здравеопазване, селско стопанство, образование и др. Компанията е официален организатор на Световния ГИС Ден в страната. "ЕСРИ България" е партньор на българските университети и член на авторитетни български и международни организации. Повече информация на: http://esribulgaria.com/.

За Esri

Esri, световният лидер в сферата на Географските информационни системи (ГИС), онлайн карти, анализи, локализационни и картографски услуги, помага на клиентите си да отключат пълния потенциал на своите данни, за да подобрят своите оперативни и бизнес резултати. Основана през 1969 г. в Калифорния, САЩ, днес софтуерните продукти на Еsri са внедрени в над 350 000 организации в целия свят и в повече от 200 000 институции в Европа, Америка, Азия, Африка и Близкия изток, включително в много компании част от Fortune 500, правителствени агенции, НПО и университети. Esri разполага със силна регионална мрежа от офиси, дистрибутори и партньори, които подпомагат работата на клиентите на местно ниво в над 100 държави на шестте континента. Със своя новаторски подход в геопространствените информационни технологии Esri проектира най-иновативните решения за дигитална трансформация, Интернет на нещата (IoT) и комплексни анализи. Посетете ни на esri.com.

ArcGIS Pro - част от ArcGIS Desktop

ArcGIS Pro е самостоятелно приложение, което получавате като част от вашия лиценз за ArcGIS Desktop. С него можете бързо и лесно да създавате, разглеждате, редактирате и анализирате данни в 2D, 3D и 4D. Софтуерът осигурява възможност да изпол­звате иновативно интелигентно картографиране, за да създадете завладяващи карти, да зареждате директно вашите DWG файлове или Excel таблици, да работите едновременно с карта и динамични бизнес графики, както и да споделяте вашите карти и данни с колеги и партньори, към уеб и мобилни приложения.

Споразумението между съдружниците на стартъпа създава яснота в отношенията им
Съдържание за Адвокатско дружество "Динова, Русев и съдружници"
Tobel - управление на територията в умния град
Съдържание от Mapex

Най-новото


Apple Reality идва през декември?

Apple Reality идва през декември?

  • 0
  • 151


5% от съкращенията в САЩ за заради изкуствен интелект

5% от съкращенията в САЩ за заради изкуствен интелект

  • 0
  • 172


Още от Digitalk ›
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОК