"Перси" ООД завоюва водещи позиции в динамичния свят на високите технологии

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за нейтив пакети.
3284 прочитания

Компанията "Перси" ООД дава начало на своето развитие с появата си през 1990 г., като разработва и внедрява най-модерните технологии и продукти в собствени решения, подбирайки най-качествените компоненти и производители.

Регистрираната търговска марка "Persy Stinger" става еталон за подражание, а фирмата печели множество награди, като пет поредни години застава на първо място на ежегодните прегледи на предлагания на българския пазар хардуер.

Като сериозен и отговорен доставчик "Перси" ООД е сред малкото фирми в България, сертифицирани по стандарт за управление на качеството ISO 9000 още през 2001 г. Малко по-късно компанията получава сертификати за почти всички международни стандарти за управление, засягащи сектора, в който оперира.

Успешен бизнес със сървъри

От 2002 г. започва да се специализира в производство и доставката на сървърни системи. В началото партньор и доставчик на основните модули за производство на сървъри е световният технологичен лидер Supermicro. Утвърждавайки водещите си позиции, "Перси" ООД завоюва авторитет и уважение не само в България, но и става партньор на почти всички водещи световни производители като Intel, AMD, Samsung, Seagate, Western Digital, Microsoft, VMware и много други.

Само десетилетие след това, успешно конкурирайки със световните лидери, "Перси" стига до второ място по продажба на сървъри в България.

В периода 2014-2017 г. компанията печели няколко престижни конкурса за доставка на сървъри за Европейския институт за ядрени изследвания "CERN" на обща стойност над 5 милиона щатски долара. Произведената и доставена в Института техника "Persy Stinger" все още е в редовна експлоатация, а "Перси" ООД получава признание от най-висок ранг за своя принос.

Клиентите

Центровете за данни са сред най-големите клиенти на "Перси", като в много от тях съществена част от сървърите е произведена и доставена от компанията. Фирмата е печелила и обществени поръчки на държавната администрация и университетите, но този сектор е неритмичен и трудно предвидим.

"Нашите клиенти са компании, които търсят най-доброто, достъпно за техните бюджети, и се стремят да изразходват максимално ефективно средствата си за надеждно оборудване. Те избират проектираното за тях и произведено от специалистите ни, на които вече са се доверявали", обяснява управителят Евгений Кърпачев.

Дружеството продължава силното си международно представяне, като работи с държави от и извън Европейския съюз. Наред с това си сътрудничи с два български университета по проекти от типа "Доставка на клъстеризирано оборудване за съхранение и обработка на големи масиви от данни (Big Data projects)" с обеми над 5.5 петабайта.

Чрез своя натрупан опит и реноме "Перси" ООД продължава да стои зад стотици проекти, да изгражда стабилни партньорства и заема своето заслужено място в динамичния свят на високите технологии. Компанията информира компютърния пазар в България за всички съвременни тенденции в индустрията, популяризира новите решения, предлагани от световните лидери и ги интегрира успешно в производството си, базирайки се на високата експертна оценка на екипа от специалисти, който стои зад всичко това.

От основаването си до момента фирмата реализира постоянен и равномерен ръст между 10-15% годишно. В последните години износът за страни в Европейския съюз и останалия свят достига до 30% от годишния оборот.

Новите проекти

Във връзка с нарастващите нужди на българския пазар от специализиран хардуер за съхранение на данни, както и от системи за графични изследвания, "Перси" ООД стартира два нови проекта: изграждане на мощни графични работни станции, базирани на платформи с централни процесори AMD и съответно Intel с инсталирани графични GPU контролери на Nvidia. Инсталираните от 2 до 4 специализирани GPU контролери, всеки с по 10752 ядра Cuda, работещи в тандем, превръщат работните станции в могъщ инструмент, приложим за "Machine learning", "Deep Learning", "AI" и други.

"Перси" ООД предлага и богат набор от сървърни решения с до 10 броя GPU контролери за своите клиента, според изискванията на проектите и нуждите им. Компанията непрестанно утвърждава готовността си да откликва на потребителската ориентация в условията на съвременното интензивно развитие на информационните системи и технологии.

Отзивчивата пред-продажбена и след-продажбена политика прави компанията предпочитан партньор и доставчик.

ПЕРСИ ООД

1330 София, кв. "Красна поляна", ул. "Златна Добруджа" №18

[email protected]

тел.: 0700 42 030

Компанията "Перси" ООД дава начало на своето развитие с появата си през 1990 г., като разработва и внедрява най-модерните технологии и продукти в собствени решения, подбирайки най-качествените компоненти и производители.

Регистрираната търговска марка "Persy Stinger" става еталон за подражание, а фирмата печели множество награди, като пет поредни години застава на първо място на ежегодните прегледи на предлагания на българския пазар хардуер.

Споразумението между съдружниците на стартъпа създава яснота в отношенията им
Съдържание за Адвокатско дружество "Динова, Русев и съдружници"
Tobel - управление на територията в умния град
Съдържание от Mapex

Най-новото

"Мусала Софт" откри офис в Кайро

"Мусала Софт" откри офис в Кайро

  • 0
  • 103

Още от Digitalk ›
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОК