Отвъд облаците: Хибридни решения от "Нетера Клауд"

Отвъд облаците: Хибридни решения от "Нетера Клауд"

Цялата ви текуща инфраструктура може да бъде свързана и да заработи в синхрон с облака

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за нейтив пакети.
956 прочитания

В днешно време все повече софтуерни специалисти и фирми хостват своите най-важни за бизнеса приложения в облачна среда. Ако и вие сте от тях, знаете, че мрежовите изисквания за наличност, сигурност и честотна лента се разширяват бързо.

И докато инвестициите ви в облачни решения растат, вашата свързаност се разделя между публични и частни облаци. Достъпът до разнообразни активи в различни хостове обаче е сериозно предизвикателство, с което не всички ИТ мениджъри успяват да се справят.

КЛАСИЧЕСКИ ХИБРИДЕН ОБЛАК

На ваша помощ идва хибридният облак - среда, която използва комбинация от локални, частни облаци и публични облачни услуги на трети страни. В нея се извършва координация между тези платформи. Обикновено има свързаност от локален център за данни към публичен облак.

Какво се случва обаче, ако искате да включите към микса свои собствени сървъри, които се намират в офиса ви или са колокирани в център за данни, да закачите други мрежи и устройства?

ЦЯЛОСТНИ ХИБРИДНИ РЕШЕНИЯ ОТ "НЕТЕРА КЛАУД"

"Нетера Клауд" има решение за вашия случай. Към хибридната облачна инфраструктура, която ползвате, можете да свържете както наети или колокирани ваши сървъри, така и други устройства, машини и мрежи Накратко - цялата ви текуща инфраструктура може да бъде присъединена към хибридната облачна инфраструктура. Висококвалифицираните инженери на "Нетера" ще се погрижат всичко да заработи в синхрон като едно цяло.

ГАРАНТИРАНА РАБОТА БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ

"Нетера Клауд" предоставя инфраструктура като услуга под формата на облачни сървъри, наети сървъри, IT услуги и хибридни решения с изключително високо качество.

Над 25-годишният опит на "Нетера" на международните пазари се оказва безценен както при проектирането на облачната инфраструктура, така и при предоставянето и поддръжката на останалите ИТ и телеком услуги на компанията.

Облачната платформа на "Нетера Клауд" е създадена така, че дори да отпаднат всички сървъри за нейното управление, стартираните облачни сървъри ще продължат да работят без прекъсване.

Резервираността ви е гарантирана. Съдържанието и конфигурацията на основния сървър се репликират в реално време върху най-малко още един сървър, който може да замени автоматично първия при нужда.

Чрез специален контролер и система за денонощен мониторинг опитни инженери наблюдават параметрите на сървърите в реално време - температурата на процесорите, на системата и на твърдите дискове; работата на охлаждащите вентилатори; стойностите на напреженията, подавани от захранващите блокове; S.M.A.R.T. ста-туса на твърдите дискове; използваното дисково пространство; натоварването на процесора; състоянието на мрежовата свързаност и др.

За допълнителна резервираност всеки от дисковите масиви разполага с няколко независими охлаждащи модула и два независими захранващи модула. Осигурена е възможност за "топла" подмяна на всеки от тях при работещ масив.

В резултат вие - софтуерните специалисти и хората от бизнеса, получавате разнообразни, работещи, иновативни и технически издържани хибридни решения.

ВАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

Вие се възползвате от предимствата на надежден и сигурен собствен и независим център за данни, високоскоростна и защитена свързаност, техническо оборудване и експертиза в областта.

Страстта и желанието на "Нетера Клауд" непрекъснато да развива и подобрява предлаганите услуги са гаранция, че получавате най-новите и добре работещи решения.

"Нетера Клауд" е оторизиран Microsoft SPLA партньор и предлага пълната гама от продуктите на Microsoft. Брандът създава нова високопроизводителна система за съхранение на данни от типа софтуерно дистрибутирана система за съхранение, която е невероятно гъвкава и ефективна.

В зависимост от нуждите ви от ресурси ще получите предложения за различни видове технически решения. И още нещо - "Нетера Клауд" е сертифициран по ISO 20000, ISO 9001 и ISO 27001.

СИГУРЕН И ЗАЩИТЕН ДОМ - SOFIA DATA CENTER

Цялата инфраструктура на "Нетера Клауд" се намира в Sofia Data Center (SDC). SDC е неутрален център за данни - един от четирите, които "Нетера" оперира и притежава. Това значи, че дори да използвате различни услуги от "Нетера" в него, вие нямате ограничения да работите и с други доставчици.

SDC ви предлага високоскоростна интернет връзка и мащабна международна мрежа. В Sofia Data Center всички български мрежи се срещат с най-големите телеком оператори в света.

И това не е всичко. "Нетера Клауд" защитава вашата свързаност и хибридни решения от DDoS атаки и ви предлага различни възможности за създаване на резервни копия на данните и предпазване от криптовируси.

Статистиката показва, че над 50% от DDoS атаките се използват, за да прикрият опит за достъп до вашите ресурси с цел кражба на данни, на парични средства и на интелектуална собственост.

Според данни от системата за наблюдение на DDoS услугите на компанията през деветмесечието на 2021 г. "Нетера" е предотвратила с 5.5 пъти повече DDoS атаки към свои клиенти в сравнение със същия период на 2020 г. Вашият бизнес също заслужава такава професионална сигурност и защита.

МЕЖДУНАРОДНА СВЪРЗАНОСТ

Едно от най-големите предимства за вас от това да ползвате услуги от "Нетера Клауд" е огромната международна мрежа, с която можете бързо и категорично да разширите бизнеса си на международните пазари.

С "Нетера" разчитате на повече от 150 точки на присъствие по света, опорна мрежа в над 35 държави, свързаност на 6 континента, присъствие в над 65 страни по света, 4 собствени неутрални центъра за данни, услуги в над 180 държави и пълен спектър от телеком услуги.

ОПИТЪТ ИМА ЗНАЧЕНИЕ

"Нетера Клауд" е на пазара с публични и частни облачни платформи повече от 8 години. Компанията следва, измисля и прилага най-иновативните технологии и най-ефективните методи за тяхното изграждане и наблюдение.

Многоброен екип от специалисти е на ваше разположение, за да ви помогне да изберете най-подходящото за вас решение. То може да включва както част от публичната облачна платформа на "Нетера Клауд", така и решения, изградени специално за вас и съобразени с вашите нужди. Физическите сървъри, които ви се предоставят, могат да бъдат отделени в специални клетки с видеонаблюдение, така че само вие да имате достъп до тях.

От защитените хибридни решения можете да се възползвате, когато имате нужда от допълнителен ресурс за ваши вътрешни разработки с временен характер или ако са ви необходими тестови платформи.

Партньорството с един от най-големите доставчици на решения за бекъп и защита в света позволява на "Нетера Клауд" да ви предложи бекъп решения по ваша мярка с различни параметри. Данните се съхраняват в сигурната среда на центровете за данни на "Нетера", което от своя страна минимизира времето за архивиране и възстановяване на информацията ви.

В днешно време все повече софтуерни специалисти и фирми хостват своите най-важни за бизнеса приложения в облачна среда. Ако и вие сте от тях, знаете, че мрежовите изисквания за наличност, сигурност и честотна лента се разширяват бързо.

И докато инвестициите ви в облачни решения растат, вашата свързаност се разделя между публични и частни облаци. Достъпът до разнообразни активи в различни хостове обаче е сериозно предизвикателство, с което не всички ИТ мениджъри успяват да се справят.

Най-новото


Технологиите в модната електронна търговия през 2023

Технологиите в модната електронна търговия през 2023

  • 0
  • 81
Още от Digitalk ›
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОК